0

ME TOTEUTAMME UPEITA LEIKKAUKSIA

Rakkaudella ja intohimolla.

Hennoimmatkin yksityiskohdat huomioiden!

PALVELUITA KOKO PERHEELLE

Palvelumme on tarkoitettu miehille ja naisille,

ikään katsomatta!

HIUSTENLEIKKAUKSET HYMY HUULILLA

Meille asiakaspalvelu on kaiken A ja O.

Hiusten leikkuu on kokemus

TERVETULOA BROTHERS TURKKILAISEEN PARTURIIN

Haluamme ihmisten ymmärtävän, että hiustenleikkaus voi parhaimmillaan olla upea kokemus. Me, Brothers Turkkilaisessa Parturissa, tarjoamme asiakkaillemme turkkilaisen salongin palvelut kaikilla herkuilla. Haluamme edesauttaa turkkilaisen parturikulttuurin leviämistä Suomessa ja ympäri maailmaa. Brothers on perustettu Tampereella vuonna 2014.

Haluamme taata asiakkaillemme parasta laatua edullisin hinnoin! Tämän mahdollistavat loistavat parturimme, jotka ovat alansa huippuja! Jokaisella on pitkä kokemus alalta ja työtä tehdään koko sydämmellä. Rento meininkimme takaa sen, että meille on helppo tulla! Tule kokemaan Brothersin ennennäkemätön vieraanvaraisuus, yhdistettynä rautaiseen ammattitaitoon!

Brothers Turkkilainen Parturi

Brothers Parturin on perustanut Bülent Tanriverdi vuonna 2014 Tampereen Hallituskadulla. Hän aloitti jo pikkupoikana isänsä opissa ja on siitä lähtien työsekennellyt parturialalla.

Lue lisää
Olemme täällä

Teitä Varten

Brothersissa työskentelee tällä hetkellä 9 henkilöä, joilla kaikilla on monen vuoden kokemus parturialalta ja jotka ovat alansa huppuja. Palvelumme on tarkoitettu miehille ja naisille, ikään katsomatta. Palveluidemme lomassa asiakkaamme pääsevät nauttimaan aina tuoreesta kahvista ja maailmankuulusta turkkilaisesta omenateestä!

 

Haluamme taata asiakkaillemme parasta laatua edullisin hinnoin! Tämän mahdollistavat loistavat parturimme, jotka ovat alansa huippuja!

Tutustu

Meidän Tiimiimme

Bülent Tanriverdi
Bülent Tanriverdi
Omistaja, Parturi
Müslüm Solak
Müslüm Solak
Parturi
Mustafa Tanriverdi
Mustafa Tanriverdi
Parturi
Ota meihin yhteyttä ja varaa aikasi tänään!
fi